روش تهیه تارت بادام

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی یک تارت لذیذ آشنا کنیم؛ تارت بادام. با ما همراه باشید و از پخت این شیرینی خوشمزه لذت ببرید.
آشنایی با روش تهیه ی تارت بادام
تارت، نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می شود. روی تارت ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت، بدون پف عمل می آید حال آنکه در دسته کیک ها، پف از موارد غیر قابل حذف است.

تارت بادام جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
تارت بادام را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد

مواد لازم برای تارت بادام
کره 150 گرم
پودر بادام 150 گرم
پودر شکر 150 گرم
پودر کیک 75 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
عصاره بادام 1 ق چ
پوست لیمو رنده شده یک عدد
مربای توت فرنگی 3 ق غ
مواد لازم برای خمیر شورت برد
آرد 225 گرم
کره 115 گرم
تارت بادام
طرز تهیه تارت بادام شیرین و خوشمزه
آرد و کره خمیر شورت برد را با هم مخلوط نموده تا آرد کامل به کره آغشته شود سپس در یخچال بگذارید خنک شود .
خمیر را باز کرده کف و دیواره های قالب تارت را با خمیر پوشانده و به مدت 25 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید بگذارید تا بپزد و طلایی شود . بعد از پخت کناری بگذارید تا خنک شود سپس رویش را با مربای توت فرنگی بپوشانید .
شکر و کره را با هم مخلوط نمود با همزن اینقدر بزنید تا کرمی و حجیم شود . پودر بادام ، تخم مرغ ، آرد ، اسانس بادام ، بکینگ پودر و رنده ی پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود .
خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید بپزد . سپس در صورت تمایل رویش را با پرک بادام پوشانده و حدود 12 – 15 دقیقه دیگر در فر بگذارید بماند .
بعد از پخت تارت را از فر خارج نموده کناری بگذارید تا کاملا خنک شود و برش زده میل نمایید .

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا