روش تهیه بنجیک سیب

بنجیک سیب یک رسپی عالی در کنار چای است این مقدار موادی که خواهیم گفت برای چهار تا شش نفر است و در چهل دقیقه پخته می شود و مدت زمان آماده سازی آن یک ساعت است

مواد لازم برای تهیه بنجیک سیب :
ابتدا مواد لازم برای خمیر را بیان میکنیم :برای درست کردن خمیر به مواد زیر نیاز داریم :

شکر ۳ قاشق غذا خوری

خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری

شیر ۱ لیوان

روغن مایع نصف لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۵ لیوان الک شده

مواد لازم برای داخل بنجبیک :

برای داخل بنجیک به مواد زیر نیاز داریم :

سیب ۲ عدد

شکر نصف لیوان

پودر دارچین نصف قاشق غذا خوری

مواد لازم برای روی بنجیک

پودر قند ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه بنجیک سیب :
شکر , شیر , روغن مایع و تخم مرغ را در یک ظرف ریخته و خوب هم میزنیم آرد و مایه خمیر را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط میکنیم. اکنون این مخلوط آرد را کم کم به مخلوط شکر می ریزیم خمیر نرمی میشود اکنون خمیر را در کاغذ محافظ قرار میدهیم یک ساعت استراحت کند

سیب را رنده کرده و در قابلمه قرار میدهیم روی آن شکر ریخته و در حرارت قرار میدهیم تا وقتی که سیب آب انداخت و آبش را کشید می پزیم وقتی سیب پخت روی آن دارچین ریخته و حرارت را خاموش میکنیم. اکنون خمیر را در یک سطح صاف با کمک وردنه باز کرده و خمیر را نصف کرده و روی هم قرار مدهیم دوباره نصف کرده هشت تا شانزده مثلث می شود. داخل خمیرها از مخلوط سیب قرار میدهیم و رول میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم مدتی هم در سینی استراحت داده تا خوشمزه تر شود در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده تا کمی رویش طلایی شود قبل از سرو کردن روی آن پودر قند می دهیم

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا