روش تهیه اسپاگتی خوشمزه با میت بال

اسپاگتی با میت بال مخصوص گوشت چرخ کرده یک غذای بسیار خوش طعم می باشد که ارزش های غذایی زیادی برای بدن دارد و فقط 30 دقیقه زمان برای آماده سازی این غذا لازم است.
طرز تهیه اسپاگتی خوشمزه با میت بال
دستور این اسپاگتی و میت بال مخصوص ساده و کم هزینه است و فقط 30 دقیقه طول می کشد تا آماده شود. این مقدار مواد برای 4 نفر است.
روش پخت اسپاگتی با میت بال گوشت چرخ کرده
اطلاعات و ارزش غذایی موجود اسپاگتی برای هر نفر
کالری 764
چربی 29 گرم(9.6 گرم اشباع شده )
پروتئین 32.4 گرم
کربوهیدرات 91.7 گرم(12.7 گرم شکر )
فیبر6 گرم
نمک 2.6 گرم
ارزش غذایی اسپاگتی

اسپاگتی با میت بال سرشار از پروتئین و کالری
مواد اولیه اسپاگتی و میت بال
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد لیمو
نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی
40 گرم خرده نان تازه
20 گرم پارمزان
400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
3 – 3 عدد فیله ماهی
روغن زیتون برای سرخ کردن
400 گرم اسپاگتی
برگ های تازه نعناع برای سرو در صورت تمایل
اسپاگتی با سس میت بال

آماده سازی اسپاگتی و میت بال فقط در 30 دقیقه
دستورالعمل پخت اسپاگتی با میت بال
گوشت چرخ کرده را در کاسه بریزید پوست لیمو ، فلفل چیلی و خرده های نان را داخل کاسه بریزد . پنیر پارمزان را رنده ،سپس به خوبی مخلوط و 20 عدد گوشت قلقلی درست کنید.
داخل ماهی تابه کمی روغن ، ریخته و گوجه فرنگی ، ماهی کولی را اضافه کنید. تا وقتی ، ماهی کولی بپزد و طعم ، مزه چاشنی ها را بگیرد.
در ماهی تابه دیگر، کمی روغن بریزد و گوشت قلقلی ها را تفت دهید، سپس آن ها را در سس گوجه فرنگی 10 دقیقه بگذارید تا بپزید.
پاستا را مطابق با دستورالعمل بسته بپزید سپس سس و گوشت قلقلی ها را روی آن بریزید و داخل بشقاب ریخته و با پنیر ریحان تزیین کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا