دیوان عدالت اداری حکم توقف اجرای حکم متخلفان آزمون دستیاری ۸۲به وزارت بهداشت داده است
دیوان عدالت اداری حکم توقف اجرای حکم متخلفان آزمون دستیاری ۸۲به وزارت بهداشت داده است که افراد متخلف از تحصیل منع نشوند اما وزارت بهداشت ایران با ادامه تحصيل متخلفان آزمون دستياري مخالف است .
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، وزير بهداشت ایران گفت: برخي از متخلفان آزمون دستياري 6 سال پيش از طريق ديوان عدالت اداري تلاش كردند اجراي حكم منع تحصيلشان متوقف شود كه ما مخالفت كرديم و اعلام كرديم كه لازم است با متخلفان برخورد شود.
وی گفت: دیوان عدالت اداری حکم توقف اجرای حکم متخلفان آزمون دستیاری ۸۲به وزارت بهداشت داده است که افراد متخلف از تحصیل منع نشوند اما معتقدیم باید با این افراد برخورد شود که امیدواریم دیوان عدالت اداری به این موارد توجه کند.
كامران باقريلنكراني امروز در جمع خبرنگاران درباره پرونده متخلفان آزمون دستياري افزود : ما در وزارت كميته بدوي رسيدگي به تخلفات آزمونها را در وزارت بهداشت تشكيل ميدهيم، كميته تجديد نظر نيز در سازمان سنجش، تشكيل ميشود، پرونده 21 نفر از متخلفان آزمون دستياري كه حكم دادگاهي داشتند به ما ارجاع شد و ما دوباره بررسي كرديم، البته تعداد ديگري نيز پرونده داشتند.
حکم منع ادامه تحصیل ۲۱ نفر از متخلفان آزمون دستیاری سال ۸۲ بر اساس حکم کمیته های بدوی وزارت بهداشت ایران و کمیته تجدیدنظر سازمان سنجش صادر شده است. البته پرونده های دیگری نیز در این زمینه وجود دارد و با توجه به این تعداد پرونده تصمیم گرفته شده بود که این افراد از دوره تحصیلی اخراج شوند.
وی افزود: این افراد همچنین محرومیت شرکت در آزمون سالهای بعد را داشتند که در مورد برخی، این محرومیت تا سه سال اعمال می شود. این افراد تلاش کردند با رای دیوان عدالت اداری و برخی ارگانهای دیگر اجرای این حکم را متوقف کنند.
لنکرانی تأکید کرد: وزارت بهداشت مصر است که رای دادگاه باید اجرا شود و اکنون در حال رایزنی با دیوان عدالت اداری هستیم. دیوان حکم توقف اجرای حکم متخلفان آزمون دستیاری ۸۲ به وزارت بهداشت داده است که افراد متخلف از تحصیل منع نشوند اما ما معتقد هستیم که برخی برخوردهای قانونی لازم است و باید با این افراد برخورد شود که امیدواریم دیوان عدالت اداری به این موارد توجه کند.
وي گفت : مجموعاً نظر اين كميته ها اين بود كه اين افراد از ادامه تحصيل منع شوند و براي اكثر آنها نيز حكم 3 سال محروميت از شركت در آزمون دستياري صادر شد، برخي از آنها تلاش كردند از طريق ارگانهاي ديگر اجراي اين حكم را متوقف كنند، برخي از طريق ديوان عدالت اداري كارهايي را انجام دادند.
وي گفت: نظر آنان اين بود كه از ما خواستند كه فعلاً اين افراد را از ادامه تحصيل منع نكنيد كه ما با رايزنيهايي كه كرديم، توضيح داديم، به لحاظ اختيارات قانوني وزارت بهداشت براي برخورد با متخلفان، ممانعت از اجراي حكم مشكلاتي را به وجود ميآورد، اميدواريم ديوان عدالت در بررسي كه ميكند اين مسائل را هم در نظر گيرد