دستور پخت كيك مجلسي

روش پخت كيك مجلسي

مواد لازم براي كيك:
تخم مرغ=4 عدد
آرد =1 و 2/1 ليوان
شكر=1 ليوان
بيكينگ پودر=2 قاشق مرباخوري
دريم ويپ=1 پاكت
مواد لازم براي كرم روي كيك:
خامه=1 ليوان
شكر=2 قاشق غذاخوري
كره=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تزئين:
خرده هاي شكلات تخته اي

طرز تهيه:
1. ابتدا شكر با تخم مرغ را با هم مخلوط كرده با همزن برقي خوب بزنيد.
2. خامه+دريم ويپ را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
3. آرد را با بيكينگ پودر مخلوط كرده به تدريج به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
4. قالب كيك را چرب كرده كمي آرد بپاشيد سپس مواد را در قالب بريزيد.
5. قالب را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده بگذاريد كيك با حرارت 160 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 45 دقيقه بپزد.
6. مواد لازم براي كرم را با هم مخلوط كرده در ماهيتابه كوچكي ريخته روي حرارت ملايم مواد را هم بزنيد تا شكر در خامه حل شود.
7. كرم را از روي حرارت برداشته روي كيك كه از فر خارج كرده و در ظرف برگردانده ايد بريزيد.
8. روي كيك را با تكه هاي شكلات تزئين كنيد.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا