خواص گندمک / لاغر ها گندمک مصرف کنند

گندمک با طمع های شور و شیرین در بازار به فروش می رسد. گندمک سرشار از ویتامین های گروه B است. به آن هایی که از لاغری خود راضی نیستند توصیه می شود
خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در این خصوص اظهار داشت: گندمک تنقلاتی بو داده یک میان وعده بسیار مفید و انرژی زا به شمار می رود که حاوی ویتامین های گروه B و املاحی نظیر آهن ، روی و مس است.
وی ادامه داد: گندمک سرشار از فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش بدن کمک به سزایی می کند.
رحمانی درباره شور یا شیرین بودن آن بیان کرد: گندمک های شور یا شیرین مناسب تمام گروه ها نیست چرا که اگر شیرین باشند کالری بالایی دارد. به علاوه اگر شور هم باشد ، برای افرادی که فشار خون دارند مناسب نیست اما مصرف آن برای افراد عادی بلامانع است.
این متخصص تغذیه بیان کرد: اگر آن را با شیر مخلوط کنید خواص دو چندانی پیدا می کند چون از یک طرف گندمک غلات کامل و از طرف دیگر شیر یک ماده ی بسیار مغذی است.
رحمانی در خصوص مقایسه گندمک و برنجک اذغان داشت: برنجک به علت از دست دادن سبوس و کاهش ویتامین خواص خاصی ندارد و برای افراد ضعیف که به دنبال جبران کالری های از دست رفته خود هستند ، بسیار سودمند است.
این متخصص تغذیه یادآور شد: افراد جامعه بر اساس شرایط ، سن و جنسیت خود نیازمند مصرف غلات متفاوتی هستند اما در کل هر فرد باید ۶ تا ۱۱ واحد غلات در روز مصرف کند.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا