اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

آیا به پاستیل روغن می زنند؟

اگر به ظاهر پاستیل نگاه کنید، متوجه می شوید سطح آن براق است، علت آن استفاده از نوعی واکس روغنی به منظور جلوگیری از چسبیدن قطعات پاستیل به یکدیگر است. این روغن خوراکی بوده و برای سلامت مضر نیست.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، پاستیل‌ از آن دسته خوراکی ‌هاست که ظاهر جذاب و طعم خوبش بزرگ و کوچک را به سمت خود می‌ کشد. روغنی که به سطح پاستیل‌‌ها می‌زنند روغن های شفاف کننده است و ضرری برای مصرف‌ کننده ندارد.

روغن های براق کننده که روغن خوراکی است بیشتر برای براق شدن پاستیل‌ ها و جلوگیری از چسبیدن آن ها به یکدیگر به سطح شان افزوده می ‌شود و میزان آن بسیار کم است و نمی ‌تواند از نظر اضافه کالری دریافتی برایمان مشکلی ایجاد کند.

بعلاوه این روغن ها به شکل مايع مي باشد که داراي مقاومت حرارتي بالايي نيز مي باشد. اين روغن داراي کاربردهاي زيادي است :

1- براي براق کردن خشکبار استفاده مي شود که به دليل ماهيت آن ماندگاري اين محصولات را نيز افزايش می‌دهد و باعث جلا و جذابيت اين محصولات می‌شود.

2- سرخ کردن، به دليل مقاومت بالاي اين محصول در برابر اکسيداسيون و پليمريزاسيون گزينه بسيار مناسبی است.

3- قابليت پمپ کردن واسپری کردن را دارد .

4- خاصيت ضد چسبندگي در برخی محصولات مانند خشکبار، پاستيل و… را دارد.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *