آموزش طرز پیچیدن سمبوسه با ۱۰ روش متفات و بسیار زیبا

سمبوسه یکی از غذاهای پر طرفدار جنوبی می باشد که دارای طعم لذیذی و خوشمزه ای است که می توانید به عنوان یک میان وعده، پیش غذا یا حتی یک وعده غذایی آن را تهیه و نوش جان کنید و می توانید با نان لواش و یا خمیری مانند خمیر پیراشکی نیز تهیه نمایید هم چنین در طرز تهیه سمبوسه می توانید از خوراکی های دلخواهی که با نوع سمبوسه مرتبط است استفاده کنید. در ادامه این مطلب چند روش متفاوت را برای پیچیدن سمبوسه مشاهده خواهید کرد.

معمولا یکی از دغدغه های بزرگ کدبانوها برای تهیه سمبوسه پیچیدن آن است شما می توانید سمبوسه را در شکل ها و مدل های متنوعی بپیچید. در ادامه این بخش از آشپزی چند روش جالب برای پیچیدن سمبوسه را برای شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم با ایده گرفتن از این مدل ها بتوانید سمبوسه ها با شکل های متنوع  و خوش طعمی را برای مهمانی های خود تهیه نمایید.

           پیچیدن سمبوسه در شکل های مختلف

طرز پیچیدن سمبوسه با ایده ها و شکل های مختلف به صورت مرحله به مرحله

سمبوسه ها طعم های متفاوتی نظیر سمبوسه سیب زمینی و گوشت و سمبوسه سبزیجات و … دارند و هم چنین سمبوسه را می توانید به صورت سه گوش و مربعی و دایره ای و …. بپیچید که در ادامه این مطلب نحوه پیچیدن سمبوسه را با روش های مختلفی ملاحظه خواهید کرد بنابراین اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که تمایل زیادی به ایجاد تنوع در شکل سمبوسه دارید می توانید تا پایان مطلب همراه ما باشید و با دیگر روش های پیچیدن سمبوسه آشنا شوید.

انواع روش های مختلف برای پیچیدن سمبوسه

روش اول

ابتدا خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید سپس خمیر را به شکل دایره با وردنه باز نمایید و ۱/۳ پیمانه از مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید. خمیر را همانند بقچه و مطابق شکل جمع کنید دوباره با کمک وردنه خمیر را با قطر ۱.۵ سانتی متری باز کنید و سپس خمیر سمبوسه را در درون تابه ای سرخ کنید.

روش پیچیدن سمبوسه

روش دوم

خمیر را به صورت مستطیلی شکل ببرید و دو قاشق از مواد میانی سمبوسه را در یک گوشه از خمیر قرار دهید و سپس خمیر را به صورت سه گوش بپیچید و در درون روغن سمبوسه ها را سرخ کنید.

آسان ترین روش برای پیچیدن سمبوسه روش پیچیدن سمبوسه در مراحل مختلف

روش سوم

۱.ابتدا خمیر را به صورت مثلث برش دهید.
۲. سپس گوشه های خمیر را بر روی هم بیاورید.
۳. و سپس مطابق شکل مواد میانی را در درون خمیر سمبوسه بریزید.
۴. لبه های خمیر را مطابق شکل بر روی هم بیاورید.

طرز پیچیدن سبوسه با روش های مختلف

روش چهارم

پیچیدن سمبوسه با روش چهارم در شکل زیر به خوبی مشخص است.

مراحل پیچیدن سمبوسه

روش پنجم

۱. خمیر را به صورت مستطیل برش بزنید و مواد میانی سمبوسه را در وسط مستطیل ها قرار دهید.

مراحل پیچیدن سمبوسه پیچیدن سمبوسه با روش های مختلف

۲. سپس یک طرف خمیر را مطابق شکل زیر بر روی طرف دیگر خمیر جمع کنید.

طرز پیچیدن سمبوسه به صورت مرحله به مرحله

۳. اطراف هر کدام از خمیر ها را به کمک چنگال طرح دار کنید.

مدل های پیچیدن سمبوسه روش های مختلف پیچیدن سمبوسه

۴. در مرحله آخر پیچیدن سمبوسه می توانید بعد از اتمام کار پیچیدن سمبوسه ها آن ها را در درون روغن تفت دهید.

طرز پیچیدن سمبوسه با شکل های مختلف

روش ششم

۱.خمیر را به شکل دایره در آورید.

مراحل پیچیدن سمبوسه

۲. سپس هر یک از خمیر ها را با کمک وردنه نانوایی باز کنید.

مراحل پیچیدن سمبوسه با ایده های مختلف

۳. خمیر باز شده را با کمک چاقو از وسط نصف کنید.

پیچیدن سمبوسه

۴. مواد میانی را در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را مطابق شکل بپیچید.

پیچیدن سمبوسه با چند روش مختلف پیچیدن سمبوسه پیچیدن سمبوسه با روش های مختلف

روش هفتم

روش هفتم پیچیدن سمبوسه یکی از ابتدایی ترین راه های آماده نموندن سمبوبه است.

روش پیچیدن سمبوسه پیچیدن سمبوسه با روش های آسان پیچیدن سمبوسه به شکل سه گوش

روش هشتم

در این روش با استفاده از سیخ چوبی ایده ای متفاوت برای نحوه پیچیدن سمبوبه دارید.

مراحل پیچیدن سمبوسه

روش های جدید برای پیچیدن سمبوسه سمبوسه

روش نهم

ابتدا خمیر را به شکل لوزی برش دهید و مواد میانی را در یک گوشه از خمیر قرار دهید و سپس خمیر را از همان قسمتی که مواد میانی را ریخته اید مانند شکل زیر جمع کنید.

طرز پیچیدن سمبوسه در شکل های مختلف

روش دهم

ابتدا خمیر یوفکا یا نان لواش را به شکل مستطیل های درازی تقسیم کرده سپس قسمت پایین آن را به صورت مثلث به سمت بالا بر گردانید و مجدداً همان مثلث را به شکل یک مثلث دیگر به سمت بالا تا کنید و بعد دوباره یک مثلث دیگر تا کنید.

روش پیچیدن سمبوسه

حالا یک قیف مثلثی شکل که دوجداره می باشد به دست می آید و مواد را داخل آن ریخته سپس قسمت اضافی را یک برش داده تا تیزی آن ها گرفته شود.

آشنایی با طرز پیچیدن سمبوسه

در مرحله آخر اضافه نان را بین لایه های اول و دوم جلوی سمبوسه فرو کرده و با فشار دست آن را محکم کنید سپس روغن را داخل تابه ریخته و سمبوسه ها را داخل آن سرخ کنید.

آموزش پیچیدن سمبوسه

در این مطلب انواع ایده ها و روش های جالب را برای پیچیدن سمبوسه ملاحظه کردید که امیدواریم با کمک این روش ها بتوانید سمبوسه را به شکل دلخواهتان بپیچید. با سمبوسه می توانید به عنوان عصرانه و یا میان وعده از مهمان هایتان پذیرایی کنید به منظور آشنایی با نحوه تهیه انواع سمبوسه می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا