آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ غذای شمالی

طرز تهیه ساده خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای خطه شمال کشور است که به دلیل طعم لذیذی که دارد در تمام کشور تهیه و سرو می شود.

مواد لازم برای خورشت فسنجان

  • گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
  • مغز گردو آسیاب شده 500 گرم
  • رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
  • شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل 1 قاشق مرباخوری
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 الی 2 قاشق غذاخوری سر صاف
  • پیاز رنده شده 1 عدد متوسط

خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ

روش تهیه و پخت مرحله به مرحه خورشت فسنجان

در ابتدا مغز گردوی آسیاب شده را با پیاز رنده شده و 3 پیمانه آب درون قابلمه می ریزیم و بر روی حرارت بالا قرار می دهیم تا جوش بیاید.

جوشیدن گردو ها با رب

بعد از 5 دقیقه جوشیدن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و در قابمله را می بندیم و می گذاریم گردوها 20 دقیقه دیگر با اضافه شدن رب بجوشند. در این بین درون یک ماهیتابه کمی روغن میریزیم و با حرارت ملایم مرغ ها را سرخ می کنیم. برای اینکه بوی زهم مرغ برود مقداری زردچوبه به آن می پاشیم.

خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ

اضافه کردن رب انار به خورشت فسنجان

پس از سرخ شدن مرغ ها را کنار می گذاریم. به سراغ گردوهای در حال پخت می رویم و آنها را هم میزنیم و پس از 20 دقیقه رب انار را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو و شر اشضافه می کنیم و هم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شوند.

اگر در این مرحله حس کردید آب خشورت کم است می توانید مقداری آب یخ درون آن بریزید.

خورشت فسنجان جا افتاده با مرغ

مرحله اضافه کردن مرغ به خورشت فسنجان

30 دقیقه دیگر هم زمان می دهیم تا موادی که به خورشت اضافه شده اند با بقیه مواد خوب جوش بخورند. پس از این مرحله مرغ ها را درون خورشت اضافه می کنیم و چاشنی غذا را تست می کنیم که اگر به چیزی نیاز داشت اضافه می کنیم و منتظر می شویم تا خورشت ما جا بیفتد.

خورشت آماده شده را با برنج سفید نوش جان کنید.

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا