آموزش روشی راحت برای پوست کندن آناناس
برای پوست کندن آناناس روش های متفاوتی وجود دارد. در واقع این میوه از دسته میوه هایی است که برای خوردن آن اندکی باید وقت بگذارید. شما می توانید با استفاده از روش هایی که در ادامه ارائه می دهیم آناناس را در مدت کم و به راحتی آماده خوردن کنید.
۳ روش آسان و راحت برای پوست کندن آناناس
همان طور که می دانید خواص آناناس بی شمار است و در درمان بسیاری از بیماری ها و التیام زخم ها موثر است. به همین دلیل از این میوه، خوراکی های مختلفی مانند کمپوت آناناس، دسر آناناس، ترشی آناناس و … تهیه می شود. ضمن این که این میوه دارای خواص زیادی برای پوست می باشد و برای ماسک آناناس نیز از آن استفاده می شود. در ادامه با بهترین روش ها برای پوست گرفتن آناناس آشنا خواهید شد.
استفاده از پوست کن مخصوص برای آناناس
اگر می خواهید برش های خاصی در آناناس ایجاد کنید و آن را به شیوه مجلسی آماده کنید، از این روش استفاده کنید.
برای شروع پوست کندن آناناس, ابتدا تاج و قسمت تحتانی آناناس را جدا کنید. برای جدا کردن تاج از ۲.۵ سانتی متر پایین تر برش دهید. توجه داشته باشید چاقویی که برای این کار انتخاب می کنید باید تیز و برنده باشد.
حالا پوست کن آناناس را در مرکز آناناس(هسته سخت آناناس) و هماهنگ با لبه های آن قرار دهید. در ادامه پوست کن را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید (مطابق شکل).
بعد از مدتی متوجه خواهید شد که پوسته بیرونی آناناس کاملاً آزاد شده است. این چرخش را تا انتهای آناناس نگه دارید تا زمانی که احساس کنید پوسته آناناس کاملاً آزاد شده است. حالا در مرحله بعدی پوست کندن، پوست کن را به آرامی از آناناس بیرون بکشید.
همان طور که مشخص شد این پوست کن آناناس را به صورت حلقه های مارپیچ برش زده است.
در واقع شما با استفاده از این روش عمل پوست کندن و برش را با هم انجام می دهید.
استفاده از چاقوی سر آشپز(برش شیاری)
برای شروع کار باید چاقوی مناسبی را برای این کار انتخاب کنید. ابتدا قسمت تاج و تحتانی آناناس را برش دهید.
آن گاه شروع به پوست کندن کنید.
برای پوست کندن از قسمت بالا به سمت پایین آناناس شروع کنید. این برش را از چشم آناناس شروع کنید.
محل قرار گرفتن چشم آناناس در تصویر نشان داده شده است. بعد از اتمام پوست کندن، چشم های آناناس را با چاقو بردارید.
این برش باید به صورت اریب و شیاری انجام شود.
حالا آناناس را از قسمت بالا به دو نیمه تقسیم کنید.
بعد از این برش قسمت سخت آناناس(هسته) را نیز جدا کنید و آناناس را به صورت تکه های مثلثی یا هر مدلی که دوست دارید برش دهید.
استفاده از روش رایج و ساده برای پوست کندن آناناس
این روش نسبت به دو روش بالا روشی ساده و رایج است. بعد از جدا کردن تاج و قسمت زیرین آناناس، از چشمی های آناناس شروع به پوست کندن کنید.
آناناس را از وسط نصف کنید.
این برش های عمودی یا افقی را در سایزهای دلخواه خرد کنید.
در پایان از همراهی شما عزیزان و بزرگواران تشکر می کنیم و امیدواریم روش های ارائه شده در زمینه پوست کندن آناناس مفید و موثر واقع شده باشد.
منبع : آرگا
برچسب :