آشنایی با دیدنی های لنگرود و مکان های گردشگری زیبای آن
شهر زیبای لنگرود قدمت تاریخی زیادی دارد و نام آن از سال ۵۱۲ هجری قمری در کتب تاریخی آمده است. لنگرود از طرف شمال به دریای خزر، از غرب به شهرستان لاهیجان، از طرف شرق به شهرستان رودسر و از طرف جنوب به شهر املش (از شهرهای رودسر) منتهی می شود. مردم آنجا به زبان گیلکی با لهجه بیه پیش صحبت می کنند؛ در بخشهایی از این شهرستان و علی الخصوص در منطقه چمخاله جمعیت زیادی از کردهای زنگنه کرمانشاه زندگی می کنند که در گذشته به این منطقه تبعید شدهاند. کشاورزی در لنگرود همچون مناطق دیگر استان گیلان از رونق برخوردار بوده و از محصولات عمده آن می توان به انواع برنج، چای و صیفی جات اشاره کرد. ماهیگیری نیز از جمله فعالیت هایی است که در این منطقه رایج است. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با دیدنی های لنگرود آشنا کنیم.
نمایی زیبا از شهر گردشگری لنگرود
دیدنی های لنگرود و مکان های گردشگری زیبای آن
شهر لنگرود همچون شهر های فومن، لاهیجان، رشت، بندر انزلی و… از شهرهای سرسبز استان گیلان می باشد. این شهر دارای جاذبه های تاریخی، مذهبی و طبیعی فراوانی است به همین دلیل سالانه گردشگران زیادی را از داخل و خارج کشور به سوی خود جلب می کند، لنگرود به علت داشتن تعداد زیادی موتور سیکلت به شهر موتور سواران معروف است. در این بخش با جاذبه ها و دیدنی های این شهر زیبا بیشتر آشنا می شوید.
جاذبه های گردشگری شهر لنگرود
ساحل زیبای لنگرود
پارک فجر لنگرود
بام لنگرود: این بام بسیار سرسبز بوده و دارای آب و هوای تمیز می باشد که دید بسیار خوبی به بخش کومله، لنگرود، روستاهای اطراف، باغ های چای منطقه و حتی شهر شلمان و چمخاله دارد. طبیعت این منطقه با وجود مسافران و مهمانان زیادی که همواره برای دیدن و تفریح حضور پیدا می کنند دست نخورده مانده است و یکی از زیبایی های لنگرود به شمار می رود.
بام سبز لنگرود
پل خشتی لنگرود: از معروفترین مکان های دیدنی و گردشگری لنگرود به حساب می آید و همانطور که از اسمش پیداست جنس آن از خشت و آجر می باشد که بر روی رودخانه لنگرود ساخته شده است. این پل در مرکز شهر قرار گرفته و به خاطر شکل خاص آن و مصالح به کار رفته در این پل همواره مورد توجه گردشگران و بومیان منطقه بوده است. طول پل خشتی بیشتر از ۳۷ متر و عرض آن ۴.۵ متر و ارتفاع بلندترین نقطه پل از سطح رودخانه تغریبا به ۹ متر می رسد. این پل محل اتصال دو شهر “فشکالی محله ” و ” راه پشته ” که از محله های بزرگ لنگرود هستند می باشد.
عکسی زیبا از پل خشتی لنگرود
دریاچه کومله: دریاچه یا استخر طبیعی کومله در استان گیلان قرار دارد که دارای سه آبگیر مجزا است، در جنب این رودخانه امکانات تفریحی نظیر قایق سواری و رستوران تدارک دیده شده است. در اطراف دریاچه شالیزار های کاشت برنج و مزارع چای بوفور چشم انداز زیبایی را ایجاد کرده است و این دریاچه میزبان پرندگانی است که عمدتا برای فرار از سرمای زمستان به این منطقه مهاجرت کرده اند.
تصاویری از دریاچه زیبای کومله
خانه منجم باشی: یکی دیگر از دیدنی های لنگرود خانه منجم باشی است که در اوایل دوره قاجاریه در فشکالی محله لنگرود ساخته شده است، خانه منجم باشی از جمله آثار قدیمی و تاریخی لنگرود است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. این بنای دو طبقه زیبا به شیوه سنتی گیلان واشن ریزی شده که چوب یا سفال پوش می باشد.
دیدنی های لنگرود
تالاب کیاکلایه: یکی از غنی ترین تالاب های گیلان به خاطر تنوع گونه های حیاتی می باشد. این تالاب با ارزش که در گذشته محل زمستان گذرانی پرندگان مهاجر بود اما به دلیل بی توجهی شهرداری در انجام اقداماتی نظیر ریختن زباله های شهری و بیمارستانی، ایجاد کمربندی جدید در بخشی از تالاب، ایجاد پیست موتور سواری و آلودگی صوتی و مزاحمت برای پرندگان، ساخت پروژه بوستان بازار لنگرود این مکان رو به نابودی رفته است.
زیبایی های تالاب لنگرود
منطقه شکار ممنوع تالاب چاف
نابودی تالاب لنگرود در اثر بی توجهی شهرداری
بازار ماهی فروشان لنگرود: یکی از مهمترین بازارهای شهر، بازار ماهی فروشان است و در ابتدای بازار دو مجسمه ماهی از جنس سیمان تعبیه شده است. بهترین موقع برای خریدن ماهی تازه در این بازار صبح تا ظهر است.
بازار بزرگ ماهی فروشان لنگرود
علاوه بر دیدنی های لنگرود که در این مطلب به آن پرداخته ایم غذاها و خوراکی های محلی لنگرود بی نظیر است که پیشنهاد می دهیم آن را تهیه نموده و لذت ببرید و سفری به یاد ماندنی را در شهر زیبای لنگرود سپری نمایید. همچنین شما عزیزان علاقه مند می توانید با مراجعه به بخش ایران گردی مجله آرگا با دیگر شهرهای دیدنی ایران آشنا شده و در سفرهای داخلی از این شهرهای زیبا دیدن نمایید.
منبع : آرگا
برچسب :